Je Rijbewijs Halen Bij Listo

Bij Listo Sta Jij Centraal! 

De Rijschool Listo Methode

Bij Listo in Rotterdam bepaal je jouw eigen tempo. Daarnaast vinden we het ontzettend belangrijk dat jij in één keer slaagt!

Om je een hoop geld te kunnen besparen, streven wij ernaar om iedereen in één keer te laten slagen.

We maken gebruik van een unieke lesmethode om onze studenten de kwaliteit en het zelfvertrouwen te geven om uiteindelijk zelfstandig het verkeer in te gaan.

KLASSIKALE THEORIECURSUS BIJ Rijschool Listo

Dankzij onze klassikale aanpak word je in een paar dagen klaargestoomd voor het CBR theorie-examen en leer je alles over de vragen die je kunt verwachten. Zes dagen per week (met uitzondering van vrijdag) worden er klassikale lessen gegeven, dus je kunt gemakkelijk aanhaken. Ook ‘s avonds bieden wij de mogelijkheid om te oefenen.

95% VAN DE CURSISTEN SLAAGT IN ÉÉN

De resultaten spreken voor zich: 95% van de leerlingen die onze klassikale theoriecursus volgt, slaagt in één keer voor het CBR theorie-examen, mits de adviezen van onze docenten worden opgevolgd.

85% slagingspercentage

→ 600+ studenten geholpen

Onze studenten

Geloof ons niet zomaar. Bekijk liever wat onze studenten over ons zeggen!

''Listo heeft mij in een zeer korte tijd super veel geleerd! De lessen waren super gezellig en had een goede rij-instructeur die mij uitgebreid heeft voorbereid op het examen.  En... Geslaagd in 1 keer! Aanrader!''

 

B. Mouemim, 19

"Goede rijschool, aardige instructeur en bovendien professioneel. Zeker een aanrader voor een ieder die SNEL zijn rijbewijs wilt behalen"

K. van Uppelt, 18

" Zeker een echte aanrader voor een ieder die van plan is zijn rijbewijs wilt behalen!

Ik was heel onzeker achter het stuur, maar mede door een instructeur die veel geduld heeft, relaxed is, en vooral weet wat hij doet  heb ik het onder de knie kunnen krijgen.  Top rijschool! Bedankt! 💪"

D. Osman, 17

Rijgebied

Wij rijden in Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Vlaardingen , Schiedam, Capelle aan den IJssel , Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenkamp, Ommoord

Heb je een vraag? Bel dan met:

06-41800037

Pin It on Pinterest

Share This